<body>

30.08.2017.

da spomenem i čast izuzecima

Izgovor vrijedan svakog prvog mjesta i svake zlatne medalje.

Ali ja sam muškarac. Ne mogu da se ne okrenem za svakim dupetom i apsolutno nikako ne mogu da odolim iskušenju. Žene su muškarcima najveća slabost brah. ..i u hadisima stoji.. brah

o brate.

Pa tako s vremena na vrijeme slušam i svoju majku kako ih nako staromodno ženski pravda "ma muškarac, mora gledat" jea ryte. because mi žene totalno ne snimamo muškarce i nisu nam nimalo iskušenje. eloel.

Mi žene smo čiste neseksualne nevine dušice koje u glavi imaju samo duge, leptirove i pinki cvjetiće.

Možda bih i imala razumijevanja za naše drage neljepše polovine i probleme koje im stvaramo našim postojanjem khm.. da ne plaču toliko kad im se otvoreno na to ukazuje. Nije to ni pravdanje, ne, ne možeš reći da im je žao il da se kaju, jer lijepo im padne na ego, ne truditi se naročito oko takvih „ličnih“ stvari. Čini mi se da jedan muškarac prosječno u svijetu umre za svakog koji jednom prizna da je slabić.

Mislimm, realno, zaista je teško ne okrenuti se dva-tri puta za zgodnom trebom ili još teže držat svoje međunožje sigurnim. Ali ljudi moji, žemska js kriva što taka nagizdana hoda. Ne moš od mene, muškarčine, tražit da idem protiv svojih nagona.
Zato vi žene uradite nešto po tom pitanju.


U takvim situacijama mi tačno dođe MA MRŠ.