<body>

09.03.2018.

mAniAC

Postoji nešto u zraku, globalno, čudna energija da li, koja utiče i mijenja raspoloženje ljudi kolektivno. Kao što sunce budi pozitivnost ili oblačnost melanholiju i negativnost, i pored toga, ja vjerujem, postoji nešto u zraku što tako svi udišemo i onda se isto ili približno tome osjećamo. Kontal me iko? Kisik je opasna droga i'm telling ya. A i ima nešto od srca do srca, 100% istina.

Sreća me podsjeti da se osvrnem na sve žive i nežive žalopojke uz koje sam odrastala. Volim nostalgiju da vam pravo kažem. Prošlost, što je dalja i starija sve mi je nekako draža i toplija. Ne smeta mi više, nit me čini tužnom. Kako sam samo zrela i odrasla, wow. Štaš, godinu starija. Mudrija jelte.

Sjećal se iko na ovom blogerskom dunjaluku tokio hotela, B3 aijo aj aj aj aj aaijo ajo ili for heaven's sake Overgrounda khhhhhh? Ma šta, Lafee s virusom i heul doch gaah, himna mojih tinejdž dana, Tic tac toe helou, pa ubij-bože-srce-lomi-na-sto-komada O-town-ova all or nothing. Mislim, da vam ne pričam dalje, et.