beats by dre cheap

what is love

Koliko li je zaista tačna teorija po kojoj čovjek kod drugoga mrzi sve ono što je on lično? Kamičkova je mensčini isto to pisala, pa se i ja trenutno nešto prekontavam.

Od fiktivnih karaktera ja npr. mrzim, znači mrzim tipove koji ne pokazuju nikakve emocije, djeluju hladno, nezainteresirano, ravnodušno, usuđujem se reći i zaglupljeno, nekako ama nikako. Od ženskih likova ti su mi daleko-duboko na dnu liste. I još jedna karakteristika tih osoba je da su kao „zatvoreni i rezervisani“ spolja al se inače otvore samo nekim najnajnajbliskijim ljudima. Japanci to zovu nešta-nešta-dere, ne da mi se ići u detalje, but for realz, slika i prilika mene same.. možda ne ekstremno koliko se ispoljava kod fiktivnih karaktera, al tačno u tom smjeru, tu negdje sam stacionirana. Ne mogu se imat gora. I mrzim to! Mrzim, mrzim, mrzim.

Jes da pričam o fiktivnim likovima, al rekla bih da me ravnodušnost i ustvari sve navedeno zbilja uvijek ljutilo i nerviralo kod ljudi. Imam mamu nema je ravnodušnije. I gle ko je pokupio isto WO-HO.

Kod muških karaktera ne volim smotanost, il nešto tako što ne znam kako da nazovem. Ne volim likove koji su smotani, također neuključeni u dešavanja oko njih, emocionalno, djeluju i glupo, patetično. Ovo opet opisujem ekstremne primjere i ti tipovi, u glavnim ulogama, me psihički iscrpe, da bih ih čisto udarala da malo dođu sebi; iako su oni, jao, doživjeli toliko tragedije u životu, da ne mogu drukčije nego djelovati otuđeno i nedruštveno. Pf.

Kao da nismo svi dovoljno tragični likovi vlastitih sudbina. Al hej, ja sam tragičniji od tebe, i opet se pitam jel ovako tragičniji ispravno da se kaže hm.

Pretpostavljam, ne volim takve likove ni u stvarnom životu. Iako želim dodati da u stvarnom životu ne volim plejboje koji šaraju na sve strane, al fiktivno su nako interesantni i smiješni. Možda ne baš plejboji koji šaraju na sve strane al više karakteri koji su u osnovi perverzni al se ipak nađu uz jednu žensku i sl. Ma šta ja ovo pričam.

Nešto o čemu sam razmišljala.

Pitanje za vas, draga blogerska ekipo, kakvi karakteri su VAMA najodvratniji/najdosadniji i najnaj-ostalo?

...also, to answer the question: baby don't hurt me.

TemaDilema
http://temedileme.blogger.ba
26/04/2017 18:48